Τοπικές Ειδήσεις

Μικρές αστυνομικές ειδήσεις

Την 18η Ιουλίου 2020 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 39, 48, 58 και 73 ετών οι οποίοι είχαν τοποθετήσει-αναπτύξει κατά περίπτωση σε τμήμα αιγιαλού ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.
-Την ίδια ημέρα συνελήφθησαν στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 23 ετών οι οποίοι χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα ημεδαπού προέβησαν σε 7 ανέπαφες συναλλαγές. Επιπλέον, κατά τον εντοπισμό τους βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δυο μαχαίρια με λάμες μήκους 6 εκατοστών.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, συνελήφθησαν ένας 26χρονος ημεδαπός μέσα σε κατάστημα που διέρρηξε και είχε αφαιρέσει χρήματα από ταμειακή μηχανή και από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας ανήλικος κι ένας 38χρονος οι οποίοι αφαίρεσαν χρήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης από κατοικία ηλικιωμένης.
-Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 46 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.
-Το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας 21χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
-Το πρωί της Κυριακής συνελήφθη σε χωριό της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας 19χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με λάμα μήκους 5,8 εκατοστών.
-Το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 21χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη απακετάριστη βάρους 10 γραμμ..

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου