Ειδήσεις

Ευαγγελία Παναή, Νεκταρία Κασιώτη και Νίκος Μαυροματάκος στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη

Από την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου Γιώργου Υψηλάντη ανακοινώθηκε ότι η η Ευαγγελία Παναή, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη.

Η Ευαγγελία Παναή του Μιχαήλ γεννήθηκε στο Παραδείσι το 1962. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Γιαννακόπουλο Πολ/κό Μηχανικό και μητέρα δύο αγοριών που σήμερα σπουδάζουν.

Σπούδασε Φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Παβίας στην Ιταλία.

Επί έντεκα χρόνια δίδαξε την ιταλική γλώσσα στα φροντιστήρια που ίδρυσε στη Ρόδο και στο Παραδείσι. Στη συνέχεια ασχολήθηκε και ασχολείται μέχρι σήμερα, με την οικογενειακή τουριστική επιχείρηση Φιλοξενία, στη Θεολόγο.

Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό από τα εφηβικά της χρόνια προσφέρει πάντα στα κοινά μέσα από συλλόγους, κοινωνικούς φορείς, συλλογικές δράσεις και την τοπική αυτοδιοίκηση. Υπήρξε μεταξύ άλλων, Πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας Λυκείου Σορωνής, ταμίας του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Παβίας, Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Αναγέννησις» και Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Παραδεισίου, Αντιπρόεδρος και ταμίας του Συλλόγου Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Δωδεκανήσου.

Συστηματική ερευνήτρια της ιστορίας και λαογραφίας του τόπου μας, με πλούσιο αρχείο και παρουσιάσεις σε συνέδρια. Με πολλές σχετικές δημοσιεύσεις, ενώ προετοιμάζεται και για την έκδοση βιβλίου σχετικά με το λαογραφικό πλούτο του τόπου μας.

Διετέλεσε Κοινοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Παραδεισίου στην περίοδο 1991-1994, και είναι ιδρυτικό και δραστήριο μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά των αρνητικών συνεπειών της λειτουργίας του εργοστασίου της ΔΕΗ.
Δημοτική Σύμβουλος Ρόδου από το 2011 έως σήμερα, πρώτη σε σταυρούς γυναίκα δημοτική σύμβουλος στο νησί από όλες τις παρατάξεις, ξεχωρίζει για τον δυναμισμό και την αγωνιστικότητά της.

Η Ευαγγελία Παναή, ζητά από τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες να την τιμήσουν με την ψήφο τους, στον συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη, για ν’ αποκτήσει η Ρόδος μας τη θέση που της αξίζει! Την πρώτη, αυτήν που έχει και στις καρδιές μας!

Γιατί και γνωριζόμαστε και αξίζουμε!

Η Νεκταρία Κασιώτη, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη.

Η Νεκταρία Κασιώτη, είναι γεννημένη στη Ρόδο το 1969 και είναι κόρη της Θεοδώρας και του Μηνά Κασιώτη, ο οποίος διετέλεσε δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου, επί δημαρχίας Γιώργου Γιαννόπουλου.

Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Διαμάντη, Αντιπρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου και μητέρα δύο κοριτσιών.
Είναι καθηγήτρια πιάνου και δίδαξε, στο Ελληνικό Ωδείο κατά τα έτη 1991-1998. Επιπλέον διετέλεσε Διευθύντρια του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες στη Ρόδο από το 1998 έως το 2008 και είναι Διευθύντρια του Μουσικού Τμήματος του Κολλεγίου Ρόδου από το 2007.

Είναι ιδρύτρια και Διευθύντρια του Ωδείου Δωδεκανήσου από το 2010.
Επιπλέον είναι εμπνεύστρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Τέχνης Ρόδου, Τακτικό μέλος επιτροπών σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μουσικής και Πτυχιακών/Διπλωματικών Εξετάσεων σε ωδεία ανά την Ελλάδα και μέλος του Συλλόγου “Δωδεκανησιακή Μέλισσα”.
Η Νεκταρία Κασιώτη, ζητά από τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες να την τιμήσουν με την ψήφο τους, στον συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη.

Ο Νίκος Μαυρομματάκος, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές, στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1966, κατάγεται από την Λειβαδιά του νομού Βοιωτίας. Στη Ρόδο ζει και εργάζεται από το 1991 και ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών και αγροτικών προϊόντων, καθώς και με αγροτικές και κηποτεχνικές μελέτες.

Είναι Γεωπόνος, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Δωδεκανήσου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ιαλυσού.

Η ενασχόλησή του με την πολιτική ξεκινά από τα φοιτητικά χρόνια, εντασσόμενος στις δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς και των κινημάτων της.
Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Ρόδου. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012.

Ενεργός πολίτης, με αξιακές αναφορές στη κοινωνική Αριστερά, μέλος των ζωντανών κινημάτων και πρωτοβουλιών της πόλης μας.

Με όραμά του τον κοινωνικό μετασχηματισμό και την παραγωγή πολιτισμού, έχει ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη ιδιαίτερα του πρωτογενή τομέα της οικονομίας.
Ο Νίκος Μαυρομματάκος, ζητά από τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες να τον τιμήσουν με την ψήφο τους, στον συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου