Αθλητικά

Νίκη με την παρουσία του υφυπουργού!

Ιδανικό ξεκίνημα θέλει να κάνει σήμερα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Στις 19:00, στο «Βενετόκλειο», η ροδίτικη ομάδα υποδέχεται τον Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο και θέλει να πάρει την πολύτιμη νίκη, αφού μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του νταμπλ. Μάλιστα, νωρίτερα από το παιχνίδι ο Γ.Σ.Δ. θα κόψει για δεύτερη φορά βασιλόπιτα (είχε προηγηθεί η εκδήλωση στο Colorado) για τους φίλους του, ενώ το «παρών» πρόκειται να δώσει και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, που βρίσκεται στη Ρόδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ντεμπούτο με τη φανέλα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα κάνει ο Γιώργος Μακρής και ο Τούρκος Ομέρ Γκιουρκάν, ενώ ο Γιάννης Μαρουλλάκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση με τους Κρητικούς, που έχουν στο ρόστερ τους τον πρώην «Ροδίτη» Μανώλη Στυλιανακάκη. Η προετοιμασία του Γ.Σ.Δ. ολοκληρώθηκε χθες στο «Βενετόκλειο», με τη ροδίτικη ομάδα να ψάχνει το ιδανικό ξεκίνημα απέναντι σ’ έναν υποδεέστερο αντίπαλο.
«ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ» ΜΠΙΚΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΣ
Ο Αθηναίος Βασίλης Μπίκας και ο Ροδίτης Γιώργος Ξανθός θα «σφυρίξουν» το σημερινό παιχνίδι (19:00) ανάμεσα στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος και το Ηράκλειο, στην πρεμιέρα της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, ενώ κομισάριος του αγώνα θα είναι η Νατάσα Βράκα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας ο Άτλας Αθηνών θα φιλοξενήσει το Μέγα Αλέξανδρο και ο Άρης το «νεοφώτιστο» Παναθηναϊκό.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ:
Μετς (17:00): Άτλας Αθηνών- Μέγας Αλέξανδρος
(Θεονάς- Σκαλτσής/ Στρέμπας)
Αλεξάνδρειο (19:00): Άρης- Παναθηναϊκός
(Αγγελίδης- Πράττος/ Μιχελή)
Βενετόκλειο (19:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο
(Μπίκας- Ξανθός/ Βράκα)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου