Το όνομα του Τάσου Σιδηρόπουλου βρίσκεται μέσα στους ορισμούς της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τα επαναληπτικά παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Συγκεκριμένα ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι 4ος διαιτητής στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 20:00.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Michael Fabbri, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Alessandro Costanzo και Matteo Passeri, διαιτητής VAR ορίστηκε ο Marco di Bello και A. VAR ο Stefano Alassio, επίσης Ιταλοί, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Φαντόπουλος από τον σύνδεσμο Πειραιά.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.