Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους αξιωματούχους στους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2025-2026 που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου.
Μεταξύ των ορισμών βρίσκεται το όνομα του Τάσου Σιδηρόπουλου του συνδέσμου της Δωδεκανήσου, ο οποίος θα είναι 4ος διαιτητής στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό που θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Παγκρήτιο στάδιο.
Την αναμέτρηση θα «σφυρίξει» ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής, με βοηθούς τον Πολυχρόνη Κωσταρά από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας και τον Θανάση Κόλλιας από τον σύνδεσμο Ηπείρου, διαιτητής VAR θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από τον σύνδεσμο Κυκλάδων, A.VAR ο Τάσος Παπαπέτρου από τον σύνδεσμο Αθηνών και με παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Μπίκας από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε