Αθλητικά

Νίκη για την Ε.Α.ΚΑ., πρόκριση για τον Ιάλυσο!

Τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στους τελικούς του γυναικείου πρωταθλήματος διατήρησε η Ε.Α. Καλύμνου, η οποία επικράτησε του Ιπποκράτη Κω με σκορ 67-59, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα τα δεδομένα που προκύπτουν είναι τα εξής: Αρχικά ο Ιπποκράτης Κω τέθηκε νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση της πρόκρισης, ενώ ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο του στην προνομιούχο δυάδα ακόμη κι αν χάσει σήμερα από τον Διαγόρα και την επόμενη αγωνιστική από τον Ιπποκράτη. Η Ε.Α.ΚΑ. για να προκριθεί στους τελικούς ως δεύτερη, θα πρέπει σήμερα ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος να κερδίσει τον Διαγόρα στην «τέντα» και στο φινάλε οι Καλυμνιές να επικρατήσουν με +11 στην «τέντα» του «γηραιού», ώστε να τον αφήσουν… εκτός.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 23-13, 37-28(ημ.), 51-42, 67-59
Διαιτητές: Φάκαρος- Αντωνίου
Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Κοσσαρής): Βαρβαρή, Νίννη 21(1), Βαρδαούλη 3(1), Πετράκη 13(3), Σμαλιού 4, Φραζή 4, Γεωργαρά 4, Μαϊχόσογλου, Χρυσάκη 18.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Αργυρίου): Γκοτζάι, Καλούδη, Μιλίκοβιτς 4, Πάχου, Κουντουριώτη 3(1), Κιαπόκα 6(2), Καλυμιοναρή 32(3), Αθανασοπούλου 10, Γιαλλούση 2, Ψαρού 2.
ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟΝ Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ
Η αθλήτρια του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Σεβαστή Σουλούνη έχασε τον πατέρα της και η ομάδα την συλλυπήθηκε. Αναλυτικά: ”Το Δ.Σ και ολόκληρη η οικογένεια του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του πατέρα της αθλήτριας μας Σεβαστής Σουλούνη και ευχόμαστε καλή δύναμη σε εσάς, στην οικογένεια σας, στους λοιπούς συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος για τη δύσκολη αυτή στιγμή».
«ΚΑΙΓΕΤΑΙ» Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Σήμερα στις 19:30 ο Γ.Σ. Διαγόρας θα φιλοξενήσει τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, στο παιχνίδι με το οποίο θα «πέσει» η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο γυναικείο πρωτάθλημα. Με νίκη του «γηραιού», οι δύο ομάδες θα παίξουν ξανά δύο φορές στους τελικούς, ενώ σε περίπτωση που κερδίσουν οι «ερυθροκίτρινες» θα τερματίσουν πρώτες και μαθηματικά θα βάλουν σε… σενάρια τον Διαγόρα. Όπως προαναφέραμε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ακόμη κι αν χάσει σήμερα από τον Διαγόρα και την τελευταία αγωνιστική από τον Ιπποκράτη, έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για τους τελικούς.
Κ.Γ. Διαγόρα (19:30): Γ.Σ. Διαγόρας- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
(Νικηφορίδης- Μητσού)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Γ.Α.Σ. Ιάλυσος 7 3-1 202-193(+9)
2.Γ.Σ. Διαγόρας 7 3-1 194-170(+24)
3.Ε.Α. Καλύμνου 7 2-3 272-289(-17)
4.Ιπποκράτης Κω 6 1-4 263-279(-16)

*Σήμερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι Γ.Σ. Διαγόρας- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου