Αθλητικά

Β’ Κατηγορία: Πέμπτη η αυλαία της 17ης αγωνιστικής, την Παρασκευή το εξ αναβολής

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παιχνίδι που θα ανοίξει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο, ανακοίνωσε η ΕΠΣΔ.
Την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι στο γήπεδο Νισύρου, ο τοπικός Πολυβώτης θα υποδεχθεί την Α.Ε. Αδελφοσύνης, με διαιτητικό «τρίο» τους Τσουρούτη, Γιαννούλη και Φασουλάρη.
Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, με την Αθλέτικο Αφάντου να φιλοξενεί στις 14:00 τον Α.Σ. Τήλος.
Αναλυτικά:
Β’ Κατηγορία
1ος όμιλος
12η αγωνιστική
Πέμπτη

• Νίσυρος 12:00
Πολυβώτης Νισύρου- Α.Ε. Αδελφδοσύνης
Διαιτητές: Τσουρούτης, Γιαννούλης, Φασουλάρης
Παρ. διαιτησίας: δεν ανακοινώθηκε
Παρ. αγώνα: Φωτεινής
2ος όμιλος
Εξ αναβολής 10η αγωνιστική
Παρασκευή

• Αφάντου 2:00μ.μ.
Αθλέτικο Αφάντου- Α.Σ. Τήλος
Παρ. αγώνα: Ματσαμάς

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.