Ειδήσεις

Το εκπαιδευτικό ταξίδι του ΑΣΙΑΘΡ

Το εκπαιδευτικό ταξίδι του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου για τους μαθητές της σχολής ιστιοπλοΐας του 2019 που ολοκληρώθηκε από το σωματείο, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Σύμη. Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του ΑΣΙΑΘΡ που έλαβαν μέρος στο Εκπαιδευτικό Ταξίδι της Σχολής το οποίο πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Σύμη.

Ιδιαίτερα θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους ιδιοκτήτες των 8 σκαφών (THETIS, ΑΠΟΛΛΩΝ, SMOKE ON THE WATER, ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ, TELHINIS, BLUE SHARK, ESTELLA, ΑΡΜΙΔΑ) που έλαβαν μέρος και φιλοξένησαν τους 40 μαθητές της φετινής Σχολής.

Τα μαθήματα της σχολής ολοκληρώθηκαν μετά από 2 μήνες και οι γραπτές εξετάσεις θα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου».

(φωτογραφία: Γιάννης Σκαλέρης)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου