Αθλητικά

Πλούσια δράση για τον Ανταίο

Ένα πλούσιο αγωνιστικό τριήμερο είχαν οι αθλητές του Ανταίου. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή συμμετείχαν στη Historica και στον αγώνα αποκλεισμού που διοργάνωσε ο Ιβίσκος με τον Σίλα Χατζησταμάτα και τον Γιάννη Μπούσδρα, ο οποίος μάλιστα κατέλαβε και την 6η θέση.
Την Κυριακή όλοι οι δρομείς του Ανταίου πήραν μέρος στο Run Greece της Ρόδου με την Μίνα Λυκουρέση να κατακτάει την 2η θέση και την Σέβη Νεσφυγέ την 6η στα 10χλμ στην γενική γυναικών, και την Κωνσταντίνα Κανέλλη την 6η θέση στα 5χλμ. Όλοι οι αθλητές προσπάθησαν να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό αλλά λόγω προετοιμασίας για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, έχουν «φορτωθεί» με πολλά χιλιόμετρα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν την ένταση σε αγώνες μικρής απόστασης. Ο στόχος τους είναι ο τερματισμός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και μένουν απερίσπαστοι σε αυτόν και την προετοιμασία τους!
Επίσης την Κυριακή μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες του συλλόγου πήραν μέρος στο circuit που διοργάνωσε ο Ροδήλιος με τους Δημήτρη και Ηρώ Μπούσδρα να καταλαμβάνουν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα.
Ο Α.Ο Ανταίος συγχαίρει τους αθλητές του για την μεγάλη τους προσπάθεια και ευχαριστεί τους ανθρώπους που έμπρακτα δείχνουν την αγάπη τους σε αυτόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου