Αθλητικά

L.F.C. Ιάλυσος: Μετονομάστηκε ο ΑΣΤΙΡ με πρόεδρο τον Κρίγκο

Με νέο όνομα θα πορευτεί στα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 η ομάδα του ΑΣΤΙΡ.
Ο σύλλογος ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον ΓΑΣ Ιάλυσος, αποτέλεσμα της οποίας είναι η μετονομασία του σε L.F.C. Ιάλυσος.
Πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κρίγκος, ενώ προπονητής θα είναι ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, με άμεση συνεργάτιδα την Μαριέττα Φιλιππάκου.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε η L.F.C. Ιάλυσος αποκάλυψε ότι στα σχέδιά της είναι η λειτουργία τμήματος Κορασίδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την συνεργασία της γυναικείας ομάδας του ΑΣΤΙΡ με τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Έπειτα από την έναρξη της συνεργασίας η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΙΡ μετονομάζεται σε L.F.C. Ιάλυσος.
Με αφορμή την συνεργασία, ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή η οποία αναλαμβάνει την λειτουργία της ομάδας, με επικεφαλής -πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Κρίγκο.
Προπονητής ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 αναλαμβάνει ο κ. Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, με άμεση συνεργάτιδα της κ. Μαριέττα Φιλιππάκου, η οποία θα συνεχίσει να είναι και αθλήτρια της ομάδας.
Τέλος, στα άμεσα σχέδια της L.F.C. Ιάλυσος είναι η λειτουργία τμήματος Κορασίδων, το οποίο θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου