Ειδήσεις

Με τον πρώτο επιτυχόντα της Ιατρικής Αθηνών επικοινώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά το απόγευμα, με τον πρώτο επιτυχόντα στην Ιατρική Αθηνών, Γιάννη Ιατρού, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εξαιρετική επίδοσή του στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, τον ρώτησε πως απέκτησε ενδιαφέρον για την Ιατρική, ζήτησε να μάθει τους στόχους του για το μέλλον και του ευχήθηκε «καλή αρχή» στη φοιτητική ζωή που ξεκινά για εκείνον σε λίγες ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.