Αθλητικά

Κλεάνθης: Σάββατο το «Αλέκος Παπαγρηγορίου»

Αύριο Σάββατο στο γήπεδο Παραδεισίου, ο τοπικός Κλεάνθης διοργανώνει το καθιερωμένο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των «ροσονέρι», το οποίο αποτελεί θεσμό για τα δρώμενα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Στο φετινό τουρνουά, εκτός από τον διοργανωτή Κλεάνθης, θα συμμετάσχουν ο Αστέρας Παστίδας και ο Ηρακλής Μαριτσών, με τις αναμετρήσεις να ξεκινάνε στις 16:00.
Να σημειώσουμε ότι στο περιθώριο του τουρνουά, ο Κλεάνθη θα βραβεύσει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του άνω των 65ετών, όπως γνωστοποίησε με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου, διοργανώνει το Σάββατο 24 Αυγούστου το καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο στον αείμνηστο Αλέκο Παπαγρηγορίου.
Το τουρνουά θα αρχίσει στις 4:00 απόγευμα και θα συμμετάσχουν εκτός της ομάδας μας, ο Αστέρας Παστίδας και ο Ηρακλής Μαριτσών, τους οποίους και ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους.
Κατά την διάρκεια του τουρνουά, ο σύλλογός μας θα τιμήσει τους εν ζωή παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου ηλικίας άνω των 65 ετών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου