Αθλητικά

Α.Ε. Κως: Ανανέωσε ο Μακρής

Συνεχίζει τις ανανεώσεις η Α.Ε. Κως με σκοπό να παρουσιάσει ένα… γεμάτο ρόστερ ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, καθώς ανακοίνωσε την παραμονή του Τάσου Μακρή στον σύλλογο και την φετινή περίοδο.
Ο 29χρονος μέσος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο ωστόσο λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε, όμως την φετινή χρονιά θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με την Α.Ε Κω.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Α.Ε Κως ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μακρή. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς».
Από εκεί και πέρα την πρώτη συνάντηση για την νέα χρονιά πραγματοποίησε την Τρίτη στο Mylos Beach Bar η Α.Ε Κως και την Παρασκευή θα αρχίσουν επισήμως τα… βάσανα της προετοιμασίας.
Αρκετοί απ’ τους ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» (απουσίαζαν όσοι είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις), ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν και κάποιες απ’ τις εμφανίσεις που θα φορούν στην προετοιμασία, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το προπονητικό επιτελείο.
Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας, Χρίστος Σταματάκης ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες και ευχήθηκε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, ενώ στην συνέχεια τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παναγιώτης Πηλιγκός όσο και ο προπονητής Λεωνίδας Κούτσικας αφού καλωσόρισαν τους παίκτες του συλλόγου ανέλυσαν το πλάνο που έχει να κάνει με τις ακαδημίες και το τι έχει σχεδιάσει η Α.Ε Κως για τα ερχόμενα χρόνια, με στόχο να επιστρέψει με τα δικά της παιδιά σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «βυσσινί» γνωστοποίησαν το προπονητικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής τους.
Αναλυτικά:
«Η Α.Ε Κως ανακοινώνει την προπονητική ομάδα των Ακαδημιών.
Υπεύθυνος Ακαδημιών από το Δ.Σ ο αντιπρόεδρος κ. Θρασύβουλος Πλατέλας.
Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών : Παναγιώτης Πηλιγκός ΟΥΈΦΑ Β΄ Γερμανικής Ομοσπονδίας, καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.
Προπονητής Κ-16 και Κ-12: Σπύρος Οχτάρας ΟΥΕΦΑ C’
Προπονητής Κ-14: Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους ΟΥΕΦΑ C’ , συνεργάτης προπονητής Εμμανουήλ Χατζηφούντας.
Προπονήτρια Κ-8, Κ-6 : Κλαίρή Ψυλλινάκη ΟΥΕΦΑ C’, καθηγήτρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου