ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμες οι ομάδες πόλο του Υγρού Στίβου Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ

Ο Υγρός Στί­βος Ρόδου πα­ρου­σί­α­σε τις ομά­δες πόλο που θα συμ­με­τά­σχουν στο γυ­ναι­κείο αλλά και στο αν­δρι­κό πρω­τά­θλη­μα 2019 και μά­λι­στα με και­νού­ριες στο­λές, που αν μη τι άλλο εντυ­πω­σιά­ζουν. Μετά από απου­σία αρ­κε­τών ετών, η ρο­δί­τι­κη ομάδα επα­νέρ­χε­ται με βλέ­ψεις πρω­τα­θλη­τι­σμού και με την ευ­γε­νι­κή προ­σφο­ρά των Επι­χει­ρή­σε­ων Πα­να­γιώ­της Οι­κο­νό­μου και ΣΙΑ, «ντύ­θη­κε» με την πολύ εντυ­πω­σια­κή νέα στολή της.

Με ανα­κοί­νω­ση του, το διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο της ομά­δας, εκ­φρά­ζει την ευ­γνω­μο­σύ­νη του, αλλά και των αθλη­τών για τη συ­μπα­ρά­στα­ση στην προ­σπά­θεια που κα­τα­βάλ­λουν για την επά­νο­δο στις πα­λιές επο­χές, που ο Υγρός Στί­βου Ρόδου ήταν φό­βη­τρο στην Α2.

Σε μια αθό­ρυ­βη εκ­δή­λω­ση, μετά την εξα­ντλη­τι­κή προ­πό­νη­ση του Σαβ­βά­του μοι­ρά­στη­καν οι μπλού­ζες στα παι­διά, που θε­ω­ρούν αυ­το­νό­η­το να αντα­πο­κρι­θούν στην προ­σο­χή και μέ­ρι­μνα, που απλό­χε­ρα τους πα­ρέ­χο­νται, με την κα­λύ­τε­ρη δυ­να­τή εμ­φά­νι­ση στα πρω­τα­θλή­μα­τα που αρ­χί­ζουν σε 10 ημέ­ρες στην Αθήνα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.