Τοπικές Ειδήσεις

24 ώρες χωρίς νερό Ιαλυσός και Ιξιά

Χωρίς νερό μένουν εδώ και περίπου 24 ώρες η Ιαλυσός και η Ιξιά με την οργή και αγανάκτηση των πολιτών να ξεχειλίζουν, καθώς μάλιστα η ΔΕΥΑΡ δεν έχει δώσει  καμία συγκεκριμένη απάντηση για την αποκατάσταση της υδροδότησης και την αιτία της διακοπής. Στην περιοχή υπάρχουν και πολλά ξενοδοχεία με σοβαρά προβλήματα στη ροή νερού και στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Αλέξανδρος Μανωλάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο facebook: “Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Ιαλυσού ότι υπάρχει διακοπή υδροδότησης σε κάποιες περιοχής και καταβάλλονται προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης. Η αποκατάσταση της βλάβης θα διαρκέσει αρκετές ώρες και η υδροδότηση θα επανέλθει με αρκετές ώρες καθυστέρηση. Ζητάμε την κατανόησή των κατοίκων”. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση πέφτουν βροχή με τους πολίτες να εκφράζουν έντονη δυσφορία!

Πάντως σύμφωνα με αναρτήσεις χρηστών του facebook τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ μόλις σήμερα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση της βλάβης (πράγμα που δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη πηγή)!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου