Αθλητικά

Φοίβος: Με 18 ποδοσφαιριστές για την νίκη

Σήμερα στις 13:30 ο Φοίβος Κρεμαστής θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό γήπεδο Αμαλιάδας από τον τοπικό Αστέρα, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει πάση θυσία την νίκη, που θα είναι η δεύτερη στην σεζόν, προκειμένου να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για την παραμονή στην κατηγορία.
Η προετοιμασία των Κρεμαστενών ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο του συλλόγου, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σάββας Ορφανίδης ανακοίνωση την αποστολή, την οποία συγκροτούν οι ακόλουθοι 18 ποδοσφαιριστές:
Μιχαλάκης, Γιαννούλης, Ταφάνι, Νικήτας, Παπασταμάτης, Τερζίου, Αρέτογλου, Γαργάλης, Τζελάι, Κουδούνης, Ορφανίδης Ν., Μαντικός, Μαργαρίτης, Γκινής, Λαμίν, Πατσίλης, Αρφαράς και Μπανουσάι.
Εκτός πλάνων βρίσκεται ο τραυματίας Τόλης Παϊζάνος που έχει υποστεί κάταγμα στο γόνατο, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αποκλείστηκαν από την αποστολή για λόγους τακτικής.
Η αποστολή του Φοίβου θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί (6:40) αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Αμαλιάδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου