Αθλητικά

Μόνιμη πρωταθλήτρια Νεανίδων η Τελχινίδα!

Πρωταθλήτρια στις νεανίδες για μία ακόμη χρονιά (η τρίτη συνεχόμενη) αναδείχθηκε η Τελχινίδα, η οποία στον μεγάλο τελικό του φάιναλ-φορ κέρδισε σήμερα στο «Βενετόκλειο» τον Διαγόρα με 3-0 σετ. Τα κορίτσια του Νίκου Τσιντομηνά έπιασαν εξαιρετική απόδοση και πανηγύρισαν τη νίκη, με την οποία στέφθηκαν πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου για μία ακόμη χρονιά. Μάλιστα, η νίκη για την Τελχινίδα ήρθε εύκολα, αφού επικράτησε πλήρως και στα τρία σετ του μεγάλου τελικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι κορυφαία παίκτρια του τελικού ήταν η Φαμπιόλα Τερζίου, που ήταν πραγματικά ασταμάτητη.

Τα σετ: 17-25 (33’), 11-25 (28’), 16-25 (25’)

Διαιτητές: Σταματίου- Λαζαράκης

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ναλμπάντης): Αμπλιανίτη, Γιαμτσίδη, Γιακουμάκη, Κυπριώτη Α., Κυπριώτη Ρ., Κυπριώτη Ε., Κυπριώτη Α., Μαμαλίγκα, Μπάρκα, Πανιέρα, Προβατοπούλου, Τάκο.

Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Τσιντομηνάς): Γκιζέττη, Γκίκα, Δεληγιώργη, Ζωγράφη, Κουφομανώλη, Κακλαμάνου, Κρητικού, Μανωλάκη, Μυρωνίδου, Βαρτζιά, Σουσάρι, Τερζή, Τερζίου Α., Τερζίου Φ., Ντάγια.

*Στον μικρό τελικό το Ροδίων Άθλησις κέρδισε στο τάι-μπρέικ τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (3-2), αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ. Έτσι τερμάτισε στην 3η θέση του φάιναλ-φορ.

Στον πρώτο ημιτελικό που έγινε το Σάββατο, η Τελχινίδα επικράτησε εύκολα με 3-0 του Φοίνικα, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε ο «γηραιός» το Ροδίων Άθλησις.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς- Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας 3-0 (25-16, 25-10, 25-19)
Γ.Σ. Διαγόρας- Ροδίων Άθλησις 3-0 (25-20, 25-18, 25-19)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου