ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλυπητήρια δήλωση Δρα. Στέφανου Δράκου για τον θάνατο του Γεώργιου Στεφανίδη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δράκος

«Ο αδό­κη­τος θά­να­τος του αγα­πη­μέ­νου μου εξα­δέλ­φου Γε­ώρ­γιου Στε­φα­νί­δη, μόνο απε­ρί­γρα­πτη έκ­πλη­ξη και θλίψη μπο­ρού­σε να μου προ­κα­λέ­σει.

Εξαί­ρε­τος άν­θρω­πος με ευ­γέ­νεια και παι­δεία, άρι­στος οι­κο­γε­νειάρ­χης, πα­τέ­ρας και παπ­πούς, δρα­στή­ριος και αγα­πη­τός επαγ­γελ­μα­τί­ας, ιδιαί­τε­ρα προ­σφι­λής σε όλη την Κα­λύ­μνι­κη κοι­νω­νία.

Ο Γιώρ­γος Στε­φα­νί­δης, δεν απο­τε­λεί για εμένα απλώς έναν γνω­στό ή έναν φίλο, απο­τε­λεί άν­θρω­πο με τον οποίο μας συ­νέ­δε­αν συγ­γε­νι­κά δεσμά.

Θα πα­ρα­μεί­νει πά­ντο­τε στη μνήμη μου και στην καρ­διά μου, για την ευ­γέ­νεια του, το ήθος του, την κα­λο­σύ­νη και την κα­λο­καρ­δία του.

Εκ­φρά­ζω με βαθιά θλίψη και από­λυ­το σε­βα­σμό προς του οι­κεί­ους του,
τα ει­λι­κρι­νή μου συλ­λυ­πη­τή­ρια, ευ­χό­με­νος τού­τες τις δύ­σκο­λες ώρες, να εί­μα­στε ενω­μέ­νοι και δυ­να­τοί ώστε να αντι­με­τω­πί­σου­με τη δυ­σα­να­πλή­ρω­τη αυτή απώ­λεια.

Καλό πα­ρά­δει­σο αγα­πη­μέ­νε μου ξά­δελ­φε.

Η μνήμη, η προ­σφο­ρά σου και η κα­λο­σύ­νη σου, θα είναι αιώ­νιες».

 

Με εκτί­μη­ση,

Δρ. Στέ­φα­νος I. Δρά­κος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.