ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χάλκη: Υπάλληλος του Δήμου γρονθοκόπησε τουρίστα με σύνδρομο Down

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Χάλκη

Ένα απί­στευτο περι­στα­τικό ξυλο­δαρ­μού, ατόμου με σύν­δρομο Down, σημειώ­θηκε στη Χάλκη.

Επο­χι­κός υπάλ­λη­λος του Δήμου Χάλκης, φέρεται να γρον­θο­κό­πησε Άγγλο του­ρί­στα, με σύν­δρομο Down, όταν ακού­μπησε κατά λάθος το τραπέζι που καθόταν και έπινε τον καφέ του.

Το περι­στα­τικό κατήγ­γειλε ο πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου ΑμΕΑ Ρόδου, Μανώλης Ζηδια­νά­κης και επι­βε­βαί­ωσε ο δήμαρ­χος, Μιχάλης Πατρός.

Στο περι­στα­τικό φέρο­νται να ήταν παρό­ντες, χωρίς ωστόσο να αντι­δρά­σουν, αστυ­νο­μι­κοί.

Η οικο­γέ­νεια από την Αγγλία, που έκανε τις δια­κο­πές της στη Χάλκη, έφυγε από το νησί, ενώ ο υπάλ­λη­λος ζήτησε αναρ­ρω­τική άδεια με την αιτιο­λο­γία ότι… χτύπησε.

«Δεν θ’ αφήσω το θέμα» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο δήμαρ­χος Χάλκης, τονί­ζο­ντας ότι αυτή η συμπε­ρι­φορά πλήττει την κοι­νω­νία της Χάλκης.

Ανέφερε ότι θα προ­σπα­θή­σει να επι­κοι­νω­νή­σει με την οικο­γέ­νεια στην Αγγλία για να ζητήσει συγ­γνώμη, ενώ για τον υπάλ­ληλο είπε πως με την επι­στροφή στην εργασία του θα υποστεί τις συνέ­πειες των πράξεών του.

πηγή ert.gr

Συντά­κτρια Χρι­στίνα Μέγα

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.