Ειδήσεις

Στην Τήλο ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης

Την Τήλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης όπου είχε συνάντηση με την Δήμαρχο Τήλου Μαρία Καμμά, τον αντιδήμαρχο και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο χώρο όπου προτίθεται ο Δήμος Τήλου να οροθετήσει το σφαγείο που πρόκειται  να κατασκευασθεί με προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς είναι ήδη ενταγμένο στο τεχνικό πρόγραμμα της ΠΝΑΙ.

Το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τήλου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με τους φορείς του νησιού και τους παραγωγούς και ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν  τους κατοίκους της Τήλου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου