Ατάκτως Ερριμμένα

Οι «ταβλαδόροι»

Από την ανακοίνωση της  Ενωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου : «Από χθες «ο πιο στρεβλός μηχανισμός του Κράτους» και συνάμα «ταβλαδόροι» δίνουν τον δικό τους άνισο αγώνα, διακινδυνεύοντας τις ζωές τους για να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές μπορούν μέσα από την πύρινη λαίλαπα.»

Με το βαμβάκι έσφαξαν οι Πυροσβέστες της Δωδεκανήσου,  όλους όσους, πριν λίγο καιρό στη συζήτηση στη Βουλή για την μονιμοποίησή τους και στην τροπολογία για την πρόσληψη πυροσβεστών, το αρνήθηκαν καταψηφίζοντας, λέγοντας πως «οι πυροσβέστες δουλεύουν δύο μήνες το καλοκαίρι και τον υπόλοιπο χρόνο παίζουν τάβλι και κατεβάζουν γάτες από τα δέντρα»

Οι «ταβλαδόροι» λοιπόν, για άλλη μια φορά έπαιξαν στα ζάρια τη ζωή τους, βουτώντας από τον αέρα και τη γη  μέσα στις φλόγες, με ελλιπή μέσα, ακόμη και για την προσωπική τους προστασία, προσπαθώντας να σώσουν τις ζωές συνανθρώπων τους, περιουσίες και περιβάλλον, από το αδηφάγο τέρας της φωτιάς αλλά και της κρατικής αδιαφορίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου