Αθλητικά

Ακαδημίες Ευκλή: Πετυχημένη παρουσία

Από τις 25 έως τις 28 Μαΐου επιλεγμένα παιδία από το Προπονητικό Κέντρου του ΠΑΟΚ στην Ρόδο, που συνεργάζεται με τις Ακαδημίες του Ευκλή Σορωνής, συμμετείχαν στο τουρνουά που διοργανώνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Θεσσαλονίκη.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές άφησαν για ακόμα μία φορά, εξαιρετικές εντυπώσεις, με την παρουσία τους στο τουρνουά να κρίνεται απόλυτα πετυχημένη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Προπονητικό Κέντρο:
«Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά η συμμετοχή των επιλεγμένων παιδιών του Προπονητικού Κέντρου της Ρόδου, στο ετήσιο τουρνουά του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη! Οι ομάδες μας αγωνίστηκαν στην Νέα Μεσημβρία το Σάββατο και την Κυριακή και αντιμετώπισαν ομάδες από 10 προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ από όλη την Ελλάδα!
Η παρουσία των ομάδων μας ,εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ,ήταν πάρα πολύ καλή και απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια των υπευθύνων και των προπονητών του ΠΑΟΚ! Τα παιδιά της Ρόδου έδειξαν ότι διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμες!
Η διαδικασία παρακολούθησης και εξέλιξης είναι συνεχής και η επιλογή των παιδιών είναι μια μοναδική ευκαιρία , να αναδείξουν και να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους!!Οι δραστηριότητες του Προπονητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ στη Ρόδο, για την φετινή σεζόν ολοκληρώθηκαν με την συμμετοχή στο τουρνουά και η επανέναρξη των προπονήσεων θα είναι το προσεχή Σεπτέμβρη!
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειες τους καλό καλοκαίρι».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου