ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Παστίδας: Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Μιχάλης Λενιού

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ- ΛΕΝΙΟΥ

Δεν προ­χώ­ρησε η πρω­το­βου­λία του Μιχάλη Λενιού και των ανθρώ­πων που τον πλαι­σιώ­νουν, να ανα­λά­βουν την διοί­κηση του Αστέρα Μασάρων. Ο πρώην ποδο­σφαι­ρι­στής του Δαμά­γη­του, απο­χώ­ρησε από την γενική συνέ­λευση της Δευ­τέ­ρας, φανερά εκνευ­ρι­σμέ­νος και προ­σβε­βλη­μέ­νος από την στάση ορι­σμέ­νων προ­σώ­πων.

Ο Μιχάλης Λενιού γνω­στο­ποί­ησε την απόφαση του για το «ναυάγιο» της προ­σπά­θειας, κάνο­ντας την ακό­λουθη δήλωση σε γνωστή ιστο­σε­λίδα:

« Θέλω να ανα­κοι­νώσω πως μετά την γενική συνέ­λευση, απο­φά­σισα να αποσύρω το ενδια­φέ­ρον μου για την ανάληψη της διοί­κη­σης του αγα­πη­μέ­νου μου Αστέρα. Μαζί μου απο­χω­ρούν όλοι όσοι θα ήταν στο πλευρό μου, παλιοί και νέοι.

Ο λόγος της από­φα­σής μου είναι η μη εμπι­στο­σύνη που έδειξαν ορι­σμένα άτομα στο πρόσωπό μου. Με προ­σβάλ­λει βαθύ­τατα όταν μου λένε πως κάποιοι από το Δ.Σ. δεν θα με σέβο­νται σαν μπρο­στάρη.

Κανείς τους δεν ξέρει την προ­σω­πική μου ζωή και πώς λει­τουργώ στα επαγ­γελ­μα­τικά μου, που ασχο­λού­μαι και διοικώ ανθρώ­πους μεγα­λύ­τε­ρου βελη­νε­κούς με πάνω από 5 εκα­τομ­μύ­ρια προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό.

Αποχωρώ από τώρα με γνώμονα το καλό της ομάδας, εφόσον κρίνουν πως δεν μπορεί να βοη­θή­σει τον Αστέρα κάποιος που τον αγαπάει από μικρό παιδί. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πόσο έχω προ­σφέ­ρει σε αυτή την ομάδα και πόσο έχω κλάψει με ανόδους και υπο­βι­βα­σμούς.

Οφεί­λουν αυτοί που θα πάρουν τα ηνία, να βάλουν χρήματα για τον Αστέρα, να βάλουν αν χρεια­στεί χρήματα από το παντε­λόνι τους και να φέρουν τον ξανά την ομάδα εκεί που αξίζει.

Οφεί­λουν να μου απο­δεί­ξουν πως μπορούν να ανα­πλη­ρώ­σουν το κενό που θα δημιουρ­γή­σει η διοί­κηση που είχαμε έτοιμη. Μία ομάδα με αρκετές χιλιά­δες ευρώ έσοδα από εκδη­λώ­σεις, δεν νοείται να μην μπορεί να σταθεί στην Α’ Κατη­γο­ρία αξιο­πρε­πώς.

Κάντε το πλάνο όπως θέλουν κάποιοι που όταν υπήρξαν δυνατοί οικο­νο­μικά, επέν­δυ­σαν στον Διγενή και όχι στον Αστέρα.

Στο επα­νι­δείν».

Ο Μιχάλης Λενιού, έδωσε και συνέ­χεια, αναρ­τώ­ντας την ακό­λουθη δήλωση στο προφίλ που δια­τη­ρεί σε ιστο­σε­λίδα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης:

«Επειδή δεν μου αρέσει να κρύ­βο­μαι, φέρτε την ομάδα στην πρώτη κατη­γο­ρία. Κατα­φέ­ρατε να με διώξετε …

Εγώ μόνο καλό ήθελα να κάνω στον Αστέρα, δεν είχα κανένα συμ­φέ­ρον. Και για αυτόν που είπε, αν έχω ιδέα πώς είναι η φανέλα του Αστέρα όταν πήρε το λόγο, δεν χρειά­ζε­ται να κλείνει το μάτι σε κάποιον άλλο εκεί μέσα. Έπρεπε να τα έχουνε πει προ­κα­τα­βο­λικά. Με προ­σβάλ­λει λοιπόν να νομί­ζουν ότι είμαι της ίδια νοη­μο­σύ­νης τους».

Τέλος, αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι εφόσον δεν καρ­πο­φό­ρησε στην γενική συνέ­λευση της Δευ­τέ­ρας η συγκρό­τηση διοί­κη­σης, οι Παστι­δε­νοί θα κάνουν νέα προ­σπά­θεια το από­γευμα της Κυρια­κής.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.