ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος ο Τρατσέλας από το Ροδίων Άθλησις!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Πα­ρελ­θόν από την τε­χνι­κή ηγε­σία του Ρο­δί­ων Άθλη­σις απο­τε­λεί ο Νίκος Τρα­τσέ­λας, ο οποί­ος σύμ­φω­να με όσα έγι­ναν γνω­στά, δεν θα συ­νε­χί­σει να βρί­σκε­ται στο «τι­μό­νι» της ομά­δας, λόγω προ­σω­πι­κών λόγων που τον ανα­γκά­ζουν να απο­χω­ρή­σει. Η σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση του συλ­λό­γου:

«Μετά το τέλος των αγω­νι­στι­κών υπο­χρε­ώ­σε­ων αλλά και μιας πε­ριό­δου  χα­λά­ρω­σης για το αν­δρι­κό τμήμα βόλεϊ του «Ρο­δί­ων Άθλη­σις», ο σχε­δια­σμός για την νέα αγω­νι­στι­κή χρο­νιά έχει ήδη ξε­κι­νή­σει.

Μετά την έκ­θε­ση του κ. Νίκου Τρα­τσέ­λα για τον αγω­νι­στι­κό  απο­λο­γι­σμό τόσο της αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου 2017-2018 αλλά και της διε­τί­ας 2016-2018 κατά  την οποία βρί­σκο­νταν «στο τι­μό­νι της ομά­δας» ,η διε­τία κρί­νε­ται άκρως επι­τυ­χη­μέ­νη.

Την πε­ρί­ο­δο 2016-17, η ομάδα κα­τά­κτη­σε τη 2η θέση στην κα­νο­νι­κή διάρ­κεια του πρω­τα­θλή­μα­τος συμ­με­τέ­χο­ντας στα μπα­ράζ ανό­δου για την  Α1 ενώ την πε­ρί­ο­δο  2017-18, η ομάδα κα­τέ­κτη­σε ξανά την 2η θέση στην κα­νο­νι­κή διάρ­κεια του πρω­τα­θλή­μα­τος (πίσω από την ΑΕΚ η οποία ανέ­βη­κε στην Α1) ,συμ­με­τεί­χε για 3η συ­νε­χό­με­νη χρο­νιά στα μπα­ράζ για την Α1 και  «κλεί­δω­σε μα­θη­μα­τι­κά» τη 2η θέση τρεις αγω­νι­στι­κές πριν την ολο­κλή­ρω­ση του πρω­τα­θλή­μα­τος .

Μετά την ολο­κλή­ρω­ση των συ­ζη­τή­σε­ων για αγω­νι­στι­κά θέ­μα­τα , απο­φα­σί­στη­κε και από τις δυο πλευ­ρές να μην ξε­κι­νή­σουν συ­ζη­τή­σεις για τη νέα χρο­νιά καθώς προ­σω­πι­κοί λόγοι του κ. Τρα­τσέ­λα δεν το επι­τρέ­πουν τη δε­δο­μέ­νη πε­ρί­ο­δο.

Η διοί­κη­ση του «Ρο­δί­ων Άθλη­σις» ευ­χα­ρι­στεί θερμά  τον κ. Νίκο Τρα­τσέ­λα για την άψογη συ­νερ­γα­σία αυτά τα δυο χρό­νια τόσο σε αγω­νι­στι­κό όσο και σε ορ­γα­νω­τι­κό επί­πε­δό. Εί­μα­στε ιδιαί­τε­ρα χα­ρού­με­νοι που η επα­να­δρα­στη­ριο­ποί­η­ση του μετά από αρ­κε­τά χρό­νια συν­δυά­στη­κε με μια επι­τυ­χη­μέ­νη διε­τία του σω­μα­τεί­ου μας η οποία θα πα­ρα­μεί­νει για αρ­κε­τά χρό­νια στη ιστο­ρία.

Ο χα­ρα­κτή­ρας και η συ­μπε­ρι­φο­ρά του  δεν πα­ρέκ­κλι­ναν από την φι­λο­σο­φία του σω­μα­τεί­ου μας και αυτό μας τιμά. Εις το επα­νι­δείν!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.