Αθλητικά

Επιστρέφουν στο παρκέ!

Στη Ρόδο επέστρεψε εδώ και λίγες μέρες ο Γιώργος Τσαλμπούρης, μετά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του στη γάμπα. Ο νεαρός αθλητής, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Α.Ε.Κ., είχε υποστεί θλάση στη γάμπα και μάλιστα ακολούθησε τις συμβουλές του ιατρικού επιτελείου της «Ένωσης» στην Αθήνα. Ο Τσαλμπούρης επέστρεψε στο νησί και κάνει ατομικές προπονήσεις, ενώ από τη Δευτέρα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και θα υπολογίζεται από τον Άρη Λυκογιάννη για την εντός έδρας αναμέτρηση της 5ης Μαΐου κόντρα στον Γ.Σ. Κύμης. Βέβαια, ο νεαρός αθλητής προέρχεται από παρατεταμένη αγωνιστική απραξία και θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθει πλήρως σε κανονικούς ρυθμούς.
Όσον αφορά στον Μάρβιν Τζόουνς, προέρχεται από το βαρύ διάστρεμμα που «κληρονόμησε» και κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβει το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με την Κύμη. Ο αστράγαλος του Αμερικανού έχει ξεπρηστεί και είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να κάνει προπονήσεις. Πάντως, κατά τα φαινόμενα θα προλάβει το παιχνίδι του μεθεπόμενου Σαββάτου με την Κύμη, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Οι «θαλασσί» έχουν ως μοναδικό στόχο να κάνουν το 3 στα 3 κόντρα σε Γ.Σ. Κύμης, Τρίκαλα και Άρη, ώστε να τερματίσουν στην 8η θέση και να παίξουν στα πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό. Ο Κολοσσός προέρχεται από επτά συνεχόμενες ήττες (Α.Ε.Κ., Λαύριο, Ολυμπιακός, Π.Α.Ο.Κ., Γ.Σ.Λ./ Φάρος, Προμηθέας Πάτρας και Παναθηναϊκός), έχοντας μόλις δύο νίκες στο β’ γύρο κόντρα σε Πανιώνιο και Κόροιβο Αμαλιάδας. Προς το παρόν η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο «Βενετόκλειο», με τον Άρη Λυκογιάννη να ζητάει από τους παίκτες του να κάνουν το απόλυτο 3 στα 3 μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στη Basket League.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Α.Ε.Κ.- ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
To προσεχές Σάββατο θα ανοίξει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε.Κ. και τον Προμηθέα Πάτρας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00, στο Ο.Α.Κ.Α. με διαιτητές τους Χρυσόστομο Σχινά (Αττικής), Δημήτρη Μπήτη (Θεσσαλονίκης) και Θανάση Δεσλή (Μαγνησίας).
ΣΑΒΒΑΤΟ(28/04):
Ο.Α.Κ.Α. (19:00): Α.Ε.Κ.- Προμηθέας Πάτρας (Cosmotesport)
(Σχινάς- Μπήτης- Δεσλής/ Παλάτος)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου