Μάνα και κόρη σήκωσαν θησαυρό 1,8 εκατ. ευρώ από τραπεζική θυρίδα!

Ένας ολόκληρος θησαυρός χάθηκε από θυρίδα υποκαταστήματος τραπέζης σε μεγάλο νησί της Δωδεκανήσου και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, εκτός κι’ αν υπάρχει διευθέτηση, δεδομένου ότι πρόκειται για ενδοοικογενειακή υπόθεση. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, καθώς έχουν ανακύψει διαφορές ως προς τα μερίδια που ανήκαν σε κάθε ένα από τα τρία μέλη της οικογένειας.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ζευγάρι και η 25χρονη κόρη τους, μια οικογένεια επιχειρηματιών, πολύ ευκατάστατη, με ιδιόκτητο ξενοδοχείο και επιχειρήσεις σε χώρα της Αφρικής.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Rodosalarm», πρόσβαση στην τραπεζική θυρίδα είχαν και τα τρία μέλη της οικογένειας, με ειδικές εξουσιοδοτήσεις και συμβολαιογραφικές πράξεις.
Ο πατέρας σπανίως επισκεπτόταν τη θυρίδα, σε αντίθεση με τη σύζυγο και την κόρη τους, που χρησιμοποιούσαν πανάκριβα κοσμήματα σε εκδηλώσεις και ταξίδια στο εξωτερικό. Η τελευταία από τις σπάνιες επισκέψεις του έγινε την περασμένη Πέμπτη, οπότε και διαπίστωσε ότι στη θυρίδα υπήρχαν μόνο δύο δικά του ακριβά ρολόγια, χρεόγραφα και μετοχές στο όνομα ξένων εταιριών, όλα στο όνομά του. Όλα τ’ άλλα είχαν κάνει …φτερά.
Ο θησαυρός υπολογίζεται περί τα 1,8 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 600.000 σε δολάρια, τα οποία ο σύζυγος τοποθέτησε πρόσφατα, λόγω της ρευστής πολιτικής κατάστασης και των φημών για έξοδο της χώρας από το ευρώ. Τα υπόλοιπα από τον θησαυρό που έλειπαν από τη θυρίδα ήταν δύο ράβδοι χρυσού, δαχτυλίδι με διαμάντια, 450 χρυσές λίρες Αγγλίας, κοσμήματα, χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή.
Η σύζυγος και η κόρη παραδέχθηκαν ότι οι ίδιες άδειασαν τη θυρίδα με τη δικαιολογία ότι «μπορεί να γίνει κάτι και να τα χάσουμε όλα»! Την ίδια στιγμή όμως αρνούνται να τα επιστρέψουν στο σύζυγο και πατέρα, με το επιχείρημα ότι όλα όσα πήραν είναι δικά τους μερίδια, ως κέρδη από τις κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Με την συνδρομή ιδιωτικού ντετέκτιβ αποκαλύφθηκε ότι ο θησαυρός του 1,8 εκατ. ευρώ μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου και φυλάσσεται σε τραπεζικές θυρίδες Γαλλικής και Αμερικανικής Τράπεζας.
Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει περιουσιακά στοιχεία και στην Αθήνα, όπως καταστήματα και διαμερίσματα… Η ίδια διαμένει κατά διαστήματα σε μονοκατοικία στο Ν. Ψυχικό. Στην εν λόγω μονοκατοικία βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα η σύζυγος και η κόρη.
Πηγή: rodosalarm.gr