ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν στη Λέρο τρεις Ιρακινοί για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Συνε­λή­φθη­σαν το μεση­μέρι της Τετάρ­της στη Λέρο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Λέρου, τρεις υπήκοοι Ιράκ ηλικίας 24, 25 και 32 ετών κατη­γο­ρού­με­νοι για κατοχή λαθραίου καπνι­κών με σκοπό την πώληση.

Ειδι­κό­τερα, στο πλαίσιο διε­ρεύ­νη­σης υπό­θε­σης λαθρε­μπο­ρίου καπνι­κών προ­ϊ­ό­ντων, πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε στο­χευ­μέ­νος έλεγχος και έρευνα στους χώρους δια­μο­νής των κατη­γο­ρου­μέ­νων, όπου παρου­σία δικα­στι­κού λει­τουρ­γού βρέ­θη­καν στην κατοχή τους και κατα­σχέ­θη­καν 25 κιλά και 740 γραμ­μά­ρια συσκευα­σμέ­νου καπνού ναργιλέ, 2 κιλά και 450 γραμ­μά­ρια συσκευα­σμέ­νου καπνού και 298 πακέτα τσι­γά­ρων

Τα ανευ­ρε­θέ­ντα καπνικά προ­ϊ­ό­ντα δια­πι­στώ­θηκε ότι δεν έφεραν ειδική ταινία φορο­λό­γη­σης και αφού κατα­σχέ­θη­καν απε­στά­λη­σαν στην τελω­νειακή Αρχή Λέρου για να προσ­διο­ρι­στεί το ύψος των δια­φυ­γό­ντων δασμών και φόρων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.