ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για το ναυάγιο στο Αγαθονήσι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μετανάστες

Εντολή για περαι­τέρω διε­ρεύ­νηση, στην αρμόδια υπη­ρε­σία Εσω­τε­ρι­κών Υπο­θέ­σεων (ΥΕΥ) του υπουρ­γείου για το ναυάγιο στο Αγα­θο­νήσι δόθηκε από τον υπουργό Ναυ­τι­λίας και Νησιω­τι­κής Πολι­τι­κής Π. Κου­ρου­μπλή.

Το αίτημα αυτό τέθηκε στον υπουργό κατά τη συνά­ντησή του με τους 3 επι­ζώ­ντες στο τραγικό ναυάγιο του Αγα­θο­νη­σίου, που νοση­λεύ­ο­νταν στο Γενικό Νοσο­κο­μείο «’Αγιος Παντε­λε­ή­μων» της Σάμου, τους οποίους επι­σκέ­φθηκε στο πλαίσιο επί­σκε­ψής του στο νησί της Σάμου, στις 25/3/2018.

Κατά τη διάρ­κεια της συζή­τη­σης μετα­φέρ­θη­καν στον υπουργό οι προ­βλη­μα­τι­σμοί σχετικά με τη δια­δι­κα­σία διά­σω­σής τους από το λιμε­νικό σώμα, ενώ του ζητή­θηκε να γίνει σχετική έρευνα και το αίτημα αυτό έγινε απο­δε­κτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.