ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη – Ρίβλιν

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ρίβλιν Μητσοτάκης

Σε πολύ θερμό κλίμα έγινε η συνά­ντηση μεταξύ του προ­έ­δρου του Ισραήλ Reuven Rivlin και του προ­έ­δρου της ΝΔ, Κυριά­κου Μητσο­τάκη.

 Κατά τη διάρ­κεια της συνά­ντη­σης που διήρ­κεσε 45 λεπτά, τονί­στηκε η προ­σή­λωση στο στρα­τη­γικό χαρα­κτήρα των ελλη­νοϊσ­ραη­λι­νών σχέσεων και η αμοι­βαία βούληση για περαι­τέρω ενδυ­νά­μωση τους σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαί­τερη έμφαση δόθηκε στους τομείς της ενέρ­γειας, του του­ρι­σμού και της υψηλής τεχνο­λο­γίας. Υπο­γραμ­μί­στηκε η σημασία της τρι­με­ρούς συνερ­γα­σίας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ για την περι­φε­ρειακή στα­θε­ρό­τητα και ειρήνη.

Από την πλευρά του κ. Μητσο­τάκη, τονί­στη­καν οι ανη­συ­χίες της ΝΔ για την προ­κλη­τική συμπε­ρι­φορά της Τουρ­κίας στο Αιγαίο. Συζη­τή­θη­καν επίσης μια σειρά από περι­φε­ρειακά ζητή­ματα όπως το συριακό, το παλαι­στι­νιακό και η αντι­με­τώ­πιση της διε­θνούς τρο­μο­κρα­τίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.