ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ε. Κατταβιάς: Να επιστρέψει στις επιτυχίες

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ- ΦΟΙΒΟΣ

Στις εντός έδρας ανα­με­τρή­σεις της στο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, επι­στρέ­φει σή­με­ρα η Α.Ε. Κατ­τα­βιάς, που στις 15:15 θα υπο­δε­χθεί στις εγκα­τα­στά­σεις του Κο­ρα­κό­νε­ρου τον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών στο πλαί­σιο της 12ης αγω­νι­στι­κής.

Το παι­χνί­δι είναι απο­φα­σι­στι­κής ση­μα­σί­ας για τους «κι­τρι­νό­μαυ­ρους», καθώς προ­έρ­χο­νται από συ­νε­χό­με­να ανε­πι­τυ­χή απο­τε­λέ­σμα­τα που τους υπο­χρέ­ω­σαν να υπο­χω­ρή­σουν στην 12η θέση του βαθ­μο­λο­γι­κού πί­να­κα.

Όπως γί­νε­ται εύ­κο­λα αντι­λη­πτό, οι γη­πε­δού­χοι θα επι­διώ­ξουν να δώ­σουν τέλος στο αρ­νη­τι­κό σερί τους, επι­στρέ­φο­ντας στις επι­τυ­χί­ες, που θα τους βοη­θή­σει βαθ­μο­λο­γι­κά και ψυ­χο­λο­γι­κά ενό­ψει της δύ­σκο­λης συ­νέ­χειας.

Οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» γνω­ρί­ζουν ότι θα έχουν δύ­σκο­λη απο­στο­λή και όπως ανα­φέ­ρουν στο παι­χνί­δι υπάρ­χει ξε­κά­θα­ρο φα­βο­ρί που είναι ο Απόλ­λω­νας Κα­λυ­θιών, σύμ­φω­να με την βαθ­μο­λο­γι­κή του θέση, αλλά και την ποιό­τη­τα που δια­θέ­τει στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό του. Όμως πι­στεύ­ουν ότι έχουν τις δυ­να­τό­τη­τες να πά­ρουν το θε­τι­κό απο­τέ­λε­σμα, αφού έχουν απο­δεί­ξει απέ­να­ντι σε ισχυ­ρούς αντι­πά­λους, ότι έχουν τον τρόπο να πά­ρουν αυτό που θέ­λουν.

Το ευ­χά­ρι­στο για τον Μα­νώ­λη Φραν­τζή είναι ότι δεν υπάρ­χουν ιδιαί­τε­ρα αγω­νι­στι­κά προ­βλή­μα­τα, αφού εκτός από τον Μα­νώ­λη Ντού­πη που συ­νε­χί­ζει τις θε­ρα­πεί­ες μετά από τον τραυ­μα­τι­σμό του, όλοι οι υπό­λοι­ποι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι δια­θέ­σι­μοι, συ­μπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου και του Χαλίς Σιέχ που ξε­πέ­ρα­σε τον τραυ­μα­τι­σμό του.

Τώρα όσον αφορά στην προ­ε­τοι­μα­σία, ολο­κλη­ρώ­θη­κε την Πα­ρα­σκευή στο «Κλε­ό­βου­λος Χα­τζη­γε­ωρ­γί­ου» με ασκή­σεις τα­κτι­κής, τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων, στη­μέ­νες μπά­λες και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και την κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.