ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταστράφηκε ολοσχερώς φαρμακείο στη Σύμη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΣΥΜΗ
Εκτε­τα­μέ­νες ζημιές, που καθι­στούν αδύνατη την λει­τουρ­γία του για άγνωστο χρονικό διά­στημα, υπέστη φαρ­μα­κείο της νήσου Σύμης, εξαι­τίας των έντονων και­ρι­κών φαι­νο­μέ­νων που έπληξαν τα τελευ­ταία εικο­σι­τε­τρά­ωρα πολλές περιο­χές της χώρας και προ­κά­λε­σαν κατα­στρο­φές από πλημ­μύ­ρες.

Από την πρώτη στιγμή που το πλη­ρο­φο­ρή­θη­καν, εξέ­φρα­σαν την ανη­συ­χία τους για το συμβάν, τόσο ο Πρό­ε­δρος του Πανελ­λη­νίου Φαρ­μα­κευ­τι­κού Συλ­λό­γου κ. Κυριά­κος Θεο­δο­σιά­δης, όσο και ο Πρό­ε­δρος του Φαρ­μα­κευ­τι­κού Συλ­λό­γου Δωδε­κα­νή­σου κ. Νικό­λαος Φου­τού­λης. Υπο­σχέ­θη­καν να κατα­βά­λουν κάθε δυνατή προ­σπά­θεια προ­κει­μέ­νου να ξεπε­ρα­στεί το πρό­βλημα το συντο­μό­τερο.

Ευχό­μα­στε ειλι­κρινά γρήγορη απο­κα­τά­σταση των ζημιών και επα­να­λει­τουρ­γία του φαρ­μα­κείου. Οι ίδιες ευχές πηγαί­νουν φυσικά και σε όλο το νησί, για το οποίο ελπί­ζουμε να ξανα­γυ­ρί­σει το ταχύ­τερο δυνατόν σε ρυθμούς κανο­νι­κό­τη­τας και ότι κακό έγινε να απο­κα­τα­στα­θεί σύντομα.

Ακο­λου­θούν φωτο­γρα­φίες από τις ζημιές

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.