Ειδήσεις

Πέθανε ο δημοσιογράφος και ξενοδόχος Σπύρος Κασαπίδης

Πέθανε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 75 ετών ο εκ των παλαιοτέρων και πιο μαχητικών δημοσιογράφων της Ρόδου Σπύρος Κασαπίδης του Ιωσήφ, αφού ταλαιπωρήθηκε επί μακρόν με προβλήματα υγείας. Απεφοίτησε από το Βενετόκλειο Γυμνάσιο το έτος 1960 και λίγα χρόνια αργότερα ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία εργαζόμενος αρχικά στη Ροδιακή και μετέπειτα στην Πρόοδο.

Το έτος 1968 ίδρυσε την εφημερία “Δράσις” μαζί με τον Παύλο Μαριά, ο οποίος έχει επίσης πεθάνει.

Αργότερα απεχώρησε και μίσθωσε από τον ΕΟΤ το ξενοδοχείο “ΘΕΡΜΑΙ” και μετά την καταγγελία της συμβάσεως, έφτιαξε μαζί με την σύζυγό του Ντενίζ  (Διονυσία), η οποία όλα τα χρόνια στάθηκε στο πλευρό του, το ξενοδοχείο Rainbow στην οδό Χ. Μούσκου, το οποίο λειτουργεί έκτοτε αδιαλείπτως.

Κατά γενική ομολογία και παραδοχή, ο Σπύρος Κασαπίδης άφησε το δικό του δυνατό στίγμα στην τοπική δημοσιογραφία ενώ υπήρξε πάντα κοινωνικός και πολυπράγμων.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12  το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Νεκροταφείου Ρόδου.

Η “δημοκρατική” εκφράζει στην αγαπητή σύζυγό του Ντενίζ και σε όλους τους συγγενείς του, τα πιο θερμά της συλλυπητήρια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου