Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Τέσσερα «αγκάθια» για Ανδράλα

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο. Το πρόγραμμα διεξήχθη νωρίς το μεσημέρι στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με τον Πάρη Ανδράλα και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Πάντως, ο νεαρός τεχνικός πονοκεφαλιάζει με την κατάσταση τεσσάρων ποδοσφαιριστών του, με τους τρεις να θωρούνται αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Κυριακής και τον έναν να έχει τεθεί εκτός πλάνων.
Συγκεκριμένα, οι Σερτζίνιο και Θανάσης Πινδώνης ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις, «σουβενίρ» από το ντέρμπι με τον Διαγόρα και ο Νίκος Λέκκα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που έχει υποστεί εδώ και ημέρες, με την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πέλοπα να είναι αμφίβολη και να κρίνεται στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, αφού χθες οι αθλητές υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Σίγουρα εκτός πλάνων θα είναι ο Πέτρος Δημητριάδης που έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στην προσεχή εβδομάδα.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Πάρη Ανδράλα για να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου ο Α.Σ. Ρόδος να κατακτήσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην φετινή σεζόν, που θα τον βοηθήσει να ανέβει βαθμολογικά.
Η προετοιμασία των «ελαφιών» θα συνεχιστεί σήμερα, με το πρόγραμμα να διεξάγεται και πάλι νωρίς το μεσημέρι στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου».
Οι προπονήσεις του συλλόγου θα είναι καθημερινές μέχρι και το Σάββατο, που θα αναχωρήσει η αποστολή για την πρωτεύουσα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου