Αθλητικά

ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω: Κάλεσμα ενόψει Ροδίων Άθλησις

Ξεκινάει αυτό το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας στο βόλεϊ, με τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω να υποδέχεται στην πρεμιέρα το Ροδίων Άθλησις, στο δωδεκανησιακό ντέρμπι του ομίλου. Ο Κωακός σύλλογος εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση, με την οποία καλεί τον κόσμο του νησιού να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας:

«Το ανδρικό τμήμα του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω ολοκλήρωσε με πολλά προβλήματα την προετοιμασία του και μπαίνει στο πρωτάθλημα για να διεκδικήσει και φέτος την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα έχει χτυπηθεί από πολλές ατυχείς καταστάσεις αλλά οι αθλητές θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Πρώτος αντίπαλος για φέτος το ισχυρό Ροδιών Άθλησις σε παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο. Η ομάδα μας χρειάζεται την υποστήριξη των φιλάθλων του νησιού. Σας καλούμε να έρθετε να υποστηρίξετε την ομάδα μας στην προσπάθεια που ξεκινάει για φέτος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου