«Υπάρχει εμπιστοσύνη»!

Τις δυσκολίες του αγώνα της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ¶ρη επεσήμανε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Κολοσσού ΒΑΠ Βασίλης Φραγκιάς, όπως και ο νεαρός αθλητής της ομάδας Αλέξανδρος Αυγενικός. Εξάλλου, ο προπονητής του ¶ρη Βαγγέλης Αγγέλου και ο αθλητής Μοχάμεντ Πάσαλιτς μίλησαν επίσης για ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο ¶ρης καλείται να έχει αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών, καθώς και των αθλητών των ομάδων.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ: «Ο ¶ρης πάντα είναι μία πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα του παίρνει ακόμη περισσότερη δύναμη από τον κόσμο του. Έχει ποιοτικούς Έλληνες παίκτες και ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σίγουρα για μας είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλοι ξέρουν ότι έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά από κει και πέρα υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να δούμε αν μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι από το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο. Υπάρχει σεβασμός στον ¶ρη και την ιστορία του, αλλά όπως είναι φέτος το πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας είναι ανοιχτά».
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΓΕΝΙΚΟΣ: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Εμείς προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον ¶ρη, γνωρίζοντας φυσικά ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Ο στόχος μας είναι να απομακρυνθούμε από τις τελευταίες θέσεις και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη».
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ: «Ο Κολοσσός θα έρθει στην έδρα μας με τον νέο του προπονητή και νέα προσθήκη στο ρόστερ του, ενώ παράλληλα στο τελευταίο του παιχνίδι είχε σωστή αγωνιστική συμπεριφορά. Εμείς, λοιπόν, επιβάλλεται να έχουμε συγκέντρωση, αγωνιστικότητα και ιδιαίτερα σταθερότητα, κυρίως στην άμυνα, κάτι που στον τελευταίο μας αγώνα κόντεψε να μας στοιχίσει».
ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΠΑΣΑΛΙΤΣ: «Καλούμαστε να παρουσιαστούμε σοβαροί απέναντι στον Κολοσσό, να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40′ και ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη μας και να ολοκληρώσουμε θετικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος».