Αυτοκτόνησε καθηγητής

Από: 1 λεπτό ανάγνωση

Τέρμα στη ζωή του δι’ απαγχονισμού έθεσε χθες ένας 54χρονος καθηγητής λογιστικής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου, πατέρας δύο παιδιών, μιας φοιτήτριας σχολής νηπιαγωγών και μιας μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου.
Ο 54χρονος καθηγητής, παντρεμένος με δασκάλα, από τους πλέον αγαπητούς στην κοινωνία του Αρχαγγέλου φέρεται το τελευταίο διάστημα να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για το λόγο αυτό εξάλλου τελούσε σε αναρρωτική 15νθήμερη άδεια.
Όπως αναφέρουν πρόσωπα του περιβάλλοντός του είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στις φωνητικές χορδές και οι ιατροί του είχαν συστήσει να κόψει το τσιγάρο. Η ίδια εγχείρηση σύμφωνα με τις πληροφορίες επαναλήφθηκε με αποτέλεσμα ο 54χρονος να πέσει σε κατάθλιψη.
Χθες το πρωί αποχώρησε από την οικία του με προορισμό αγρόκτημα στην περιοχή «Λουτρά» Αρχαγγέλου. Δεν επέστρεψε στην οικία του και αναζητήθηκε από τη σύζυγό του που τον βρήκε απαγχονισμένο.
Ο 54χρονος δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Ο Αρχάγγελος πενθεί από χθες τον εξαίρετο εκπαιδευτικό από την Καβάλα.
Προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου και ο ιατροδικαστής. Σχετικά ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Υπηρεσίας.