ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασημένιος ο Σείτης στα 200μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σείτης
Μέγεθος γραμμάτων

Λίγα 24ωρα μετά το χρυσό με­τάλ­λιο στα 400μ. και ο Μι­χά­λης Σεί­της θα βρε­θεί και πάλι στο βάθρο των νι­κη­τών στο Πα­γκό­σμιο Πρω­τά­θλη­μα στί­βου που φι­λο­ξε­νεί­ται στο Λον­δί­νο. Ο Έλ­λη­νας πρω­τα­θλη­τής, κα­τέ­κτη­σε το αση­μέ­νιο με­τάλ­λιο στα 200μ. κα­τη­γο­ρί­ας Τ44, χα­ρί­ζο­ντας στην Ελ­λά­δα το 6ο κατά σειρά με­τάλ­λιο στη διορ­γά­νω­ση της βρε­τα­νι­κής πρω­τεύ­ου­σας.

Ο Σεί­της, ο οποί­ος είχε προ­κρι­θεί στον τε­λι­κό με τον 2ο κα­λύ­τε­ρο χρόνο, κά­λυ­ψε την από­στα­ση σε 22.53, επί­δο­ση που είχε και ο Νο­τιο­α­φρι­κα­νός Αμού Φου­ριέ. Το χρυσό με­τάλ­λιο του αγω­νί­σμα­τος κα­τέ­κτη­σε ο Αμε­ρι­κα­νός Τζά­ριντ Ουά­λας με 22.37.
Όσον αφορά στην Δή­μη­τρα Κο­ρο­κί­δα, κα­τέ­λα­βε την 4η θέση στη σφαί­ρα κα­τη­γο­ρί­ας F53, με κα­λύ­τε­ρη βολή στα 4 μέτρα 34 εκα­το­στά στην έκτη και τε­λευ­ταία προ­σπά­θεια.

Πηγή: Ελ­λη­νι­κή Πα­ρα­ο­λυ­μπια­κή Επι­τρο­πή

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.