ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ν. Σαντορινιός : Γίνονται προσπάθειες για αποκατάσταση της ακτοπλοΐας στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ

Ο υφυ­πουρ­γός Ναυ­τι­λίας Νεκτά­ριος Σαντο­ρι­νιός μιλώ­ντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στρα­βε­λάκη, ανέφερε πως ένα μεγάλος μέρος του λιμα­νιού στην Κω έχει υποστεί καθί­ζηση, λόγω του ισχυρού σεισμού.

Σύμφωνα με τον υφυ­πουργό Ναυ­τι­λίας, γίνο­νται προ­σπά­θειες για την απο­κα­τά­σταση της ακτο­πλο­ΐας στο νησί, με εναλ­λα­κτικά σημεία ελλι­με­νι­σμού.Ο κ. Σαντο­ρι­νιός τόνισε ότι δεν υπάρ­χουν προ­βλή­ματα στέ­γα­σης για τους κατοί­κους αλλά και τους του­ρί­στες καθώς κατοι­κίες και κατα­λύ­ματα της περιο­χής δεν έχουν υποστεί ζημιές.

Δύτες ανα­μέ­νε­ται να πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν κατά­δυση στο λιμάνι της Κω προ­κει­μέ­νου από τους αρμό­διους μηχα­νι­κούς να υπάρξει μία πρώτη εκτί­μηση της κατά­στα­σης μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί, τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυ­πουρ­γός Ναυ­τι­λίας Νεκτά­ριος Σαντο­ρι­νιός.

Πρό­σθεσε ότι από την πρώτη εικόνα, το κρη­πί­δωμα φαί­νε­ται να είναι εντάξει παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλος μέρος του λιμα­νιού έχει υποστεί καθί­ζηση.

Στην περί­πτωση που το κρη­πί­δωμα είναι εντάξει θα εξε­τά­σουμε την κατα­σκευή μίας ράμπας προ­κει­μέ­νου να μπο­ρέ­σουν να εξυ­πη­ρε­τη­θούν τα πλοία της ακτο­πλοϊας ανέφερε.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.