ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βασιλόπουλος στον Άρη!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στον Άρη είναι πολύ πι­θα­νό να συ­νε­χί­σει την κα­ριέ­ρα του ο Πα­να­γιώ­της Βα­σι­λό­που­λος… Ο 33χρο­νος φόρ­γουορντ δεν θα πα­ρα­μεί­νει στο «Βε­νε­τό­κλειο» και ανα­μέ­νε­ται να πει «ναι» στην πρό­τα­ση του Άρη, αρκεί να πάρει τις απα­ραί­τη­τες εγ­γυ­ή­σεις, αφού τον τε­λευ­ταίο καιρό τα πράγ­μα­τα στη Θεσ­σα­λο­νί­κη δεν είναι και πάρα πολύ καλά. Ο έμπει­ρος αθλη­τής έχει δε­χθεί επί­σης κρού­ση από τον Προ­μη­θέα Πά­τρας, αλλά πι­θα­νό­τα­τα θα κλεί­σει στους Θεσ­σα­λο­νι­κείς, μετά από ένα χρόνο επι­τυ­χη­μέ­νης πα­ρα­μο­νής στον Κο­λοσ­σό.

Όσον αφορά στο θέμα της από­κτη­σης του Γκρί­φιν (όπως φυ­σι­κά εί­χα­με γρά­ψει πρώ­τοι), απο­μέ­νει μόνο το τυ­πι­κό της υπό­θε­σης και ανα­μέ­νε­ται να απο­τε­λέ­σει το τρίτο με­τεγ­γρα­φι­κό από­κτη­μα των Ρο­δι­τών μετά τον Σταύ­ρο Σχίζα και τον Αμε­ρι­κα­νό Μάρ­βιν Τζό­ουνς. Οι «θα­λασ­σί» εν­δια­φέ­ρο­νται επί­σης για τον Χρι­στό­φο­ρο Στε­φα­νί­δη, ενώ ο Βα­σί­λης Χα­ρα­λα­μπό­που­λος, πι­θα­νό­τα­τα θα δοθεί δα­νει­κός από τον Πα­να­θη­ναϊ­κό στον Π.Α.Ο.Κ. Το ρό­στερ του Κο­λοσ­σού τη συ­γκε­κρι­μέ­νη χρο­νι­κή πε­ρί­ο­δο απο­τε­λεί­ται από τους: Γιάν­νη Γε­ωρ­γαλ­λή, Σταύ­ρο Σχίζα, Κώστα Πα­πα­δά­κη, Αλέ­ξαν­δρο Αγ­γε­λά­κο, Μάρ­βιν Τζό­ουνς και Μάλ­κολμ Γκρί­φιν (απο­μέ­νει μόνο το τυ­πι­κό). Αυτό ση­μαί­νει ότι θα απο­κτη­θούν δύο καλοί Έλ­λη­νες αθλη­τές (είναι όμως δυ­σεύ­ρε­τοι και αυτό απο­τε­λεί το με­γά­λο αγκά­θι για τον Άρη Λυ­κο­γιάν­νη και άλλοι τέσ­σε­ρις ξένοι.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.