ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
λαμπαδηδρομια αιμοδοτών

Η Πανελ­λή­νια Ομο­σπον­δία Συλ­λό­γων Εθε­λο­ντών Αιμο­δο­τών Π.Ο.Σ.Ε.Α στην προ­σπά­θεια της να προ­σελ­κύ­σει, να ενη­με­ρώ­σει και να ευαι­σθη­το­ποι­ή­σει περισ­σό­τε­ρους Εθε­λο­ντές Αιμο­δό­τες έχει εντάξει στο θεσμικό της πλαίσιο από το 2002 την Ιδέα της Πανελ­λή­νιας Λαμπα­δη­δρο­μίας Εθε­λο­ντών Αιμο­δο­τών, η οποία θεσμο­θε­τή­θηκε από το Υπουρ­γείο Υγείας και Κοι­νω­νι­κής Αλλη­λεγ­γύης, με σκοπό την διάδοση του Εθε­λο­ντι­κού Κινή­μα­τος.
Στη Ρόδο θα υποδεχτούμε την Φλόγα της Ζωής την Τετάρτη 16 Αυγού­στου 2017 στο Παρεκ­κλήσι της Αγίας Αικα­τε­ρί­νης (εντός Γ.Ν.Ρ.) με τερ­μα­τι­σμό την 52η Πανελ­λή­νια Έκθεση Χει­ρο­τε­χνίας και Αγρο­τι­κής Οικο­νο­μίας Κρε­μα­στής.
Αν επι­θυ­μείς και εσύ να τρέξεις με την Φλόγα της Ζωής και να δια­δό­σεις το μήνυμα του εθε­λο­ντι­σμού και της προ­σφο­ράς δήλωσε συμ­με­τοχή έως τις 10 Αυγού­στου στο τηλ: 2241360112 ή με e-mail στο: [email protected]

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.