Ρεπορτάζ

Στον Εισαγγελέα σήμερα για την Παλιά Πόλη οι τοπικοί φορείς

Στον Εισαγγελέα αποφάσισαν να δώσουν «ραντεβού» σήμερα στις 10 το πρωί, οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και κοινωνικών εταίρων της Ρόδου με μοναδικό θέμα στην ατζέντα, την κατάσταση που επικρατεί στη Μεσαιωνική Πόλη.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες αργά το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου Ρόδου, αποφασίστηκε να επισκεφθούν σήμερα το πρωί τον Εισαγγελέα ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη κ. Χρήστος Ευστρατίου (βρίσκεται στην Σύρο αλλά θα είναι παρών σε περίπτωση που δεν καταφέρει να παραστεί ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος), ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νίκος Μπόνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης κ. Τάσος Μελετίου και ο πρόεδρος των Εστιατόρων κ. Γιάννης Κλούβας.
Σκοπός της συνάντησης αυτής, είναι να τεθούν υπόψιν του Εισαγγελέα τα προβλήματα που εμφανίζονται κάθε καλοκαίρι στη Μεσαιωνική Πόλη, με την έναρξη της τουριστικής σεζόν, όπως η άγρα πελατών, οι Ρομά, η επαιτεία, οι μικροπωλητές, οι καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων, η παράνομη στάθμευση κ.λπ.
Τα θέματα τέθηκαν όλα χτες «επί τάπητος» (για πολλοστή φορά) στο γραφείο του δημάρχου και συμφωνήθηκε να ζητηθεί η παρέμβαση της Δικαιοσύνης. «Εμείς δεν ζητάμε χάρες, ζητάμε να τηρείται η νομιμότητα, οι κανονισμοί και να εφαρμόζεται ο Νόμο» δήλωσε χτες ο κ. Μελετίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου