ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η συγγνώμη του Προέδρου σε μαθητές από Αστυπάλαια και Σέρρες για το επεισόδιο στη Βουλή

news room 1 λεπτό ανάγνωση
452

Δεκάδες μαθητές από το δημο­τικό σχολείο Αστυ­πά­λαιας και σχολείο των Σερρών έγιναν το μεση­μέρι της Δευ­τέ­ρας μάρ­τυ­ρες του θερμού επει­σο­δίου στην Ολο­μέ­λεια της Βουλής.

Οταν τα πνεύ­ματα ηρέ­μη­σαν ο προ­ε­δρεύων Μάκης Μπα­λα­ού­ρας γύρισε προς το μέρος τους και ζήτησε συγ­γνώμη για όσα έζησαν οι μικροί μαθητές στην επί­σκεψή τους στο κοι­νο­βού­λιο.

Δείτε το βίντεο:

real.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.