Ειδήσεις

Θεοδωράκης από τα Δωδεκάνησα: «Ξεκινάω από τους μαχητές της πρώτης γραμμής»

98

Περιοδεία στα Δωδεκάνησα πραγματοποιεί ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις πρώτες συναντήσεις που είχε, μόλις έφτασε στη Ρόδο.

«Επίσκεψη στα Δωδεκάνησα. Ξεκινάω από τα παιδιά του Λιμενικού στη Ρόδο. Τους μαχητές της πρώτης γραμμής», ανέφερε στην ανάρτησή του στο twitter.

Έπισκεψη στα Δωδεκάνησα. Ξεκινάω από τα παιδιά του λιμενικού στη Ρόδο. Τους μαχητές της πρώτης γραμμής

euro2day.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.