ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαρινόπουλος: Τέλος εποχής. Κλειστά την Τρίτη τα καταστήματα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας κύκλος που άνοιξε πριν από 55 χρόνια, με τα εγκαί­νια του πρώτου σούπερ μάρκετ Μαρι­νό­που­λου το 1962, κλείνει αύριο Σάββατο τελευ­ταία ημέρα που τα κατα­στή­ματα της αλυ­σί­δας θα βρί­σκο­νται υπό την σκέπη του άλλοτε κρα­ταιού και πανί­σχυ­ρου ομίλου.

AdTech AdΤην ερχό­μενη Τρίτη, επόμενη της Καθαράς Δευ­τέ­ρας, τα κατα­στή­ματα της Μαρι­νό­που­λος θα παρα­μεί­νουν κλειστά ώστε να υλο­ποι­η­θούν οι τεχνι­κές εργα­σίες που επι­τρέ­πουν την ομαλή μετά­βαση στη νέα εται­ρεία, όπως πρώτο ενη­μέ­ρωσε το news 247 . Συγκε­κρι­μένα στις πόρτες των κατα­στη­μά­των θα αναρ­τη­θούν ανα­κοι­νώ­σεις οι οποίες θα ενη­με­ρώ­νουν τους πελάτες:

Αγα­πη­τοί μας πελάτες, σας ενη­με­ρώ­νουμε ότι, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017,  το Κατά­στημα μας μετα­βι­βά­ζε­ται στην εται­ρεία ” Ελλη­νι­κές Υπε­ρα­γο­ρές Σκλα­βε­νί­της Α.Ε.Ε”. Προ­κει­μέ­νου να πραγ­μα­το­ποι­η­θούν στις ταμεια­κές μηχανές οι αλλαγές που προ­βλέ­πο­νται από τον νόμο, το κατά­στημα μας θα παρα­μεί­νει κλειστό την Τρίτη 28 Φεβρουα­ρίου 2017.

Νιώ­θουμε την ανάγκη να σας ευχα­ρι­στή­σουμε θερμά για την εμπι­στο­σύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκο­λίες που αντι­με­τω­πί­σαμε.

Η εται­ρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρω­ποι!

Όλοι οι Εργα­ζό­με­νοι του Κατα­στή­μα­τος, θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προ­σφέ­ρουμε την καλύ­τερη δυνατή εξυ­πη­ρέ­τηση. Σας ευχα­ρι­στούμε και πάλι θερμά και σας περι­μέ­νουμε!

Το γύρισμα της σελίδας και ο δρόμος προς την ομα­λο­ποί­ηση αγγίζει άμεσα και τους εργα­ζό­με­νους. Σύμφωνα με ανα­κοί­νωση που εξέδωσε το Σωμα­τείο τους σήμερα Παρα­σκευή “θα γίνει η κατα­βολή του υπό­λοι­που 40% του Δεκεμ­βρίου. Η ολική εξό­φληση ανα­μέ­νε­ται έως το τέλος της άλλης εβδο­μά­δας”.Σε επίπεδο τρο­φο­δο­σίας, σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες του news247 από την ερχό­μενη εβδο­μάδα, και αφού έχουν ολο­κλη­ρω­θεί οι δια­δι­κα­σίες ανα­καί­νι­σης, ξεκι­νάει ξανά το γέμισμα των απο­θη­κών και στην συνέ­χεια κομ­βι­κών κατα­στη­μά­των. Στοί­χημα της διοί­κη­σης Σκλα­βε­νίτη είναι ένας μεγάλος αριθμός κομ­βι­κών κατα­στη­μά­των να λει­τουρ­γούν με  πλήρη γκάμα και ποι­κι­λία προ­ϊ­ό­ντων πριν από το Πάσχα

news247.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.