ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τ.Ο. ΝΔ Κω: “Πενία τέχνας κατεργάζεται”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νέα Δημοκρατία

Η ολική κα­θί­ζη­ση των πο­σο­στών του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ οδή­γη­σε τα στε­λέ­χη του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Κω να εκ­δώ­σουν μία πο­τα­πή, προ­κλη­τι­κή και προ­σβλη­τι­κή ανα­κοί­νω­ση με ευ­θεί­ες ανα­φο­ρές σε στε­λέ­χη της Ν.Δ. Κω.

Εύ­λο­γο. Μόνη διέ­ξο­δος της πε­νί­ας πο­λι­τι­κών επι­χει­ρη­μά­των είναι η εξύ­ψω­ση σε πο­λι­τι­κές τέ­χνες της υβρε­ο­λο­γί­ας, της λα­σπο­λο­γί­ας και του ψεύ­δους.

Άλ­λω­στε, ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ δια­κρί­νε­ται για αυτές τις «αρε­τές», επάνω στις οποί­ες έκτι­σε και κτί­ζει την κυ­βερ­νη­τι­κή του προ­πα­γάν­δα.

Τολ­μούν να μι­λούν εκεί­νοι που οδή­γη­σαν τον ελ­λη­νι­κό λαό στον γκρε­μό και στην κα­τα­στρο­φή. Οι «ήρωες» της πε­ρή­φα­νης δια­πραγ­μά­τευ­σης που οδή­γη­σε στο σκλη­ρό­τε­ρο μνη­μό­νιο. Αυτοί που επέ­βα­λαν και εξα­κο­λου­θούν να επι­βά­λουν τα «capital controls» βρα­χυ­κυ­κλώ­νο­ντας την οι­κο­νο­μία. Οι αρ­χι­μά­στο­ρες της κυ­βί­στη­σης.

Και κυ­ρί­ως τα στε­λέ­χη ενός κόμ­μα­τος που έχει δια­κρι­θεί ως κυ­βέρ­νη­ση μόνον για τις εντα­τι­κές προ­σπά­θειές της να προ­σελ­κύ­σει και να εμπνεύ­σει τη δια­πλο­κή.

Ξε­χνούν οι κύ­ριοι του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ τα βο­σκο­τό­πια των τη­λε­ο­πτι­κών αδειών;

Θυ­μού­νται τη σκαν­δα­λώ­δη ρύθ­μι­ση για τις offshore πο­λι­τι­κών προ­σώ­πων;

Θα απο­λο­γη­θούν για την ευ­κο­λία που με «βια­στι­κούς» δια­γω­νι­σμούς στή­νουν αχρεί­α­στα κέ­ντρα κρά­τη­σης δα­πα­νώ­ντας εκα­τομ­μύ­ρια;

Θα μας πουν σε τι εξυ­πη­ρε­τεί η δη­μιουρ­γία Πρω­θυ­πουρ­γι­κών Γρα­φεί­ων ανά την Ελ­λά­δα, αν όχι στην προ­σπά­θεια εγκα­θί­δρυ­σης πε­λα­τεια­κών σχέ­σε­ων;

Θα μας εξη­γή­σουν γιατί δεν έκλει­σαν την αξιο­λό­γη­ση και δέ­σμευ­σαν τον ελ­λη­νι­κό λαό με νέα μέτρα για το 2018 και το 2019;

Δυ­στυ­χώς για τους ίδιους, ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ έχει πάρει δια­ζύ­γιο με την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα και την αλή­θεια.

Οι εκλο­γές, λοι­πόν, είναι σα­νί­δα σω­τη­ρί­ας για τον ελ­λη­νι­κό λαό προ­κει­μέ­νου να απαλ­λα­γεί από την πιο ανί­κα­νη και επι­κίν­δυ­νη κυ­βέρ­νη­ση της με­τα­πο­λί­τευ­σης.

Όσο πιο γρή­γο­ρα φύ­γουν, τόσο το κα­λύ­τε­ρο για όλους. Ίσως και για τους ίδιους τους θρα­σείς κυ­ρί­ους του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ. Προ­κει­μέ­νου να αφιε­ρω­θούν στη συγ­γρα­φή της βιο­γρα­φί­ας τους με τίτλο «ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ: Πώς να κά­νε­τε το όχι, ναι»…

Το­πι­κή Ορ­γά­νω­ση Κω

Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.