Πραγματικό «χαρακίρι» έκαναν στο «Βενετόκλειο» οι νεανίδες της Τελχινίδας, οι οποίες αν και προηγήθηκαν με 2-0 σετ του Α.Σ.Ε. Νεωρίου, ηττήθηκαν στο τάι-μπρέικ και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τα κορίτσια του Νίκου Τσιντομηνά, που πήραν τα δύο πρώτα σετ και «αγκάλιασαν» τη νίκη- πρόκριση. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με την ομάδα της Σύρου να αντιδράει, να ισοφαρίζει σε 2-2 και με όπλο τη… ψυχολογία να παίρνει την πρόκριση στη Ρόδο.
Τα σετ: 25-23 (25’), 25-17 (22’), 24-26 (27’), 15-25 (22’), 13-15 (22’)
Διαιτητές: Λαζαράκης- Σταματίου
ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Αμορανίτη Ν., Βερβερίδη Γ., Τερζίου Φ., Μανωλάκη Π., Γκίκα Α., Πέτσι Ν., Χουσεΐν Ν., Κρητικού Δ., Δεληγιώργη Α., Μυρωνίδου Κ., Κουφομανώλη Ι., Καραγιάννη Δ.
Α.Σ.Ε. ΝΕΩΡΙΟΥ (Χρήστος Σκρέτας): Πρίντεζη Μ., Μπουντούρη Κ., Σκουλάτου Π., Καραβανά Κ., Βαρσάμη Ε., Κοκμοτού Β., Λυγνού Μ., Τζέκα Κ., Ρούτσι Ν., Κοκμοτού Ν.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε


.gif)













