ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Δρομολογείται λύση για το θέμα του γιατρού της Τήλου”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σαντορινιός

Τις αμέ­σως επό­με­νες μέρες, με­τα­κι­νεί­ται στο νησί γε­νι­κός ια­τρός, επι­με­λη­τής Α’.

Το Υπουρ­γείο Εθνι­κής Άμυ­νας, αντι­δρώ­ντας άμεσα και απο­τε­λε­σμα­τι­κά, έδωσε μια προ­σω­ρι­νή λύση με την διά­θε­ση υπιά­τρου στο νησί, ο οποί­ος αντι­με­τώ­πι­σε πλή­ρως τις επεί­γου­σες ανά­γκες. Ο συ­γκε­κρι­μέ­νος υπί­α­τρος θα πα­ρα­μεί­νει στην Τήλο, μέχρι την άφιξη του γε­νι­κού ια­τρού.

Το νησί δε θα μεί­νει, ούτε μέρα, χωρίς για­τρό.

Ευ­χα­ρι­στώ ιδιαί­τε­ρα για τις προ­σπά­θειές τους και τη συ­νερ­γα­σία που εί­χα­με το Υπουρ­γείο Υγεί­ας και το Υπουρ­γείο Εθνι­κής Άμυ­νας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.