Ο δράστης τραυμάτισε με αυτοσχέδιο ρόπαλο 27χερονο ημεδαπό και του αφαίρεσε χρήματα και κινητό τηλέφωνο
Συνελήφθη χθες (15.02.2017) το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία.
Ειδικότερα χθες το βράδυ σε πλατεία της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, ο κατηγορούμενος για ασήμαντη αφορμή χτύπησε με αυτοσχέδιο ρόπαλο 27χρονο ημεδαπό τραυματίζοντας τον στο κεφάλι και στη συνέχεια του αφαίρεσε χρήματα και κινητό τηλέφωνο.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου που ενημερώθηκαν για το περιστατικό κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα το δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο και τα αφαιρεθέντα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.