ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Τούρκος υπουργός Αμυνας κάνει… υποδείξεις στην κυβέρνηση για τον Καμμένο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

O υπουρ­γός Άμυ­νας της Τουρ­κί­ας, Φικρί Ισίκ μι­λώ­ντας σε συ­γκέ­ντρω­ση της το­πι­κής ορ­γά­νω­σης του κυ­βερ­νώ­ντος Κόμ­μα­τος στο Κο­τζά­ε­λι ανα­φέρ­θη­κε στις δη­λώ­σεις του υπουρ­γού Άμυ­νας της Ελ­λά­δας Πάνου Καμ­μέ­νου λέ­γο­ντας πως όλοι πρέ­πει να γνω­ρί­ζουν πως η φιλία της Τουρ­κί­ας είναι πο­λύ­τι­μη και συ­νέ­χι­σε:

«Επί­σης όλοι πρέ­πει να γνω­ρί­ζουν ότι και η εχθρό­τη­τα προς την Τουρ­κία από όπου και αν προ­έρ­χε­ται είναι πολύ σο­βα­ρό πρό­βλη­μα. Τις τε­λευ­ταί­ες ημέ­ρες πα­ρα­κο­λου­θού­με με λύπη τις άκρως αβά­σι­μες και ανεύ­θυ­νες δη­λώ­σεις του υπουρ­γού Άμυ­νας της Ελ­λά­δας. Οι δη­λώ­σεις, ο λόγος και οι ενέρ­γειές του, είναι ανεύ­θυ­νες και προ­κλη­τι­κές. Και τον κα­τα­δι­κά­ζω για τον λόγο αυτό» ανέ­φε­ρε ο υπουρ­γός Άμυ­νας της Τουρ­κί­ας και ισχυ­ρί­σθη­κε πως «με­τα­ξύ μας, (με την Ελ­λά­δα) έχου­με προ­βλή­μα­τα που δεν λύ­σα­με μέχρι σή­με­ρα. Δεν απο­τε­λούν όμως λύση οι προ­κλή­σεις, αλλά η συ­νέ­χι­ση των διε­ρευ­νη­τι­κών συ­νο­μι­λιών για τα προ­βλή­μα­τα. Αυτό δεν είναι υπέρ της Ελ­λά­δας. Η Τουρ­κία με την Ελ­λά­δα πρέ­πει να κα­θή­σουν και λύ­σουν μι­λώ­ντας τα προ­βλή­μα­τά τους στην πε­ριο­χή. Αυτή είναι η στάση μας ως Τουρ­κι­κή Δη­μο­κρα­τία. Για τον λόγο αυτό επ΄ ου­δε­νί δεν δε­χό­μα­στε κα­νέ­ναν να κάνει ανεύ­θυ­νες και προ­κλη­τι­κές δη­λώ­σεις».

«Εμείς, ως Τουρ­κία πά­ντο­τε προ­σπα­θού­σα­με να βρού­με λύση συ­ζη­τώ­ντας τα προ­βλή­μα­τά μας. Αυτό δε ση­μαί­νει σε καμία πε­ρί­πτω­ση ότι θα υπο­κύ­ψου­με σε τε­τε­λε­σμέ­να. Η έκ­κλη­ση μας προς την Ελ­λά­δα είναι να δώσει τέλος στις ανεύ­θυ­νες δη­λώ­σεις του υπουρ­γού Άμυ­νας, και να συ­νε­χι­σθούν οι προ­σπά­θειές μας για το δρόμο της λύσης, με από κοι­νού συ­ζή­τη­ση των ζη­τη­μά­των και προ­βλη­μά­των μας. Κάνω για μια ακόμη φορά αυτή την έκ­κλη­ση από εδώ το Κο­τζά­ε­λι», ανέ­φε­ρε ακόμη ο υπουρ­γός Άμυ­νας.

Ημε­ρη­σία

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.