Με το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου
Με το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Νικόλαο Χιονή, συναντήθηκε στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Η εθιμοτυπική επίσκεψη έγινε με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, μετά την αλλαγή των επικεφαλής των τριών όπλων που αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ.
Ο δήμαρχος Ρόδου και εκ της ιδιότητάς του ως προέδρου της ΠΕΔ, ευχήθηκε στον νέο Διοικητή «καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του που σκοπό έχει την προστασία των ακριτών από οποιαδήποτε απειλή».
Ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, αναφέρθηκε στους στόχους και το ρόλο που επιτελεί ο στρατός στην περιοχή καθώς και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του στρατεύματος.
Ο κ. Χατζηδιάκος, αναφερόμενος στις ενέργειες καλής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με το Στρατό, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη, στο πλαίσιο της γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας.




























Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.